Omgevingscongres 2017 – Word wakker en ga aan de slag met de omgevingswet

door | 14 sep 2017 | Presentatie | 0 Reacties

Wat betekent de omgevingswet? Wat moeten we ermee? Sommige gemeenten zijn al druk bezig met experimenteren. Andere hangen nog achterover en wachten af. Wat zeker is, is dat de omgevingswet voor burgers, bedrijven én de overheid een grote impact zal hebben. De omgevingswet is namelijk niet enkel gericht op de inhoudelijke veranderingen en het in contact brengen van partijen aan de voorkant maar vooral ook op een verandering in gedrag en cultuur.

 

Op het omgevingscongres 2017 op donderdag 14 september kwam dit duidelijk naar voren.

 

Lees hier een impressie van het congres

Maarten Engelberts

Maarten Engelberts presenteerde vanuit Ministerie I&M “Word wakker en ga aan de slag met de Omgevingswet”