Juriplan Netwerk

Zoekt u ervaren adviseurs die u helpen om uw organisatie voor te bereiden op de Omgevingswet?

Onze netwerkpartners

FLO Legal

FLO Legal is gespecialiseerd in regels en IT.

FLO Legal adviseert over het omgevingsrecht en digitale toepassingen daarvan. FLO staat voor fysieke leefomgeving, het domein van de Omgevingswet. FLO Legal adviseert over het omgevingsrecht en digitale toepassingen daarvan.

Creative Conclusions

Creative Conclusions is het bureau van Katja Stribos.

Katja is een ervaren overheidsmanager en strategisch adviseur. Zij is in diverse rollen betrokken (geweest) bij de Omgevingswet. Ze is een vakvrouw, die dingen voor elkaar krijgt door mensen bij elkaar te brengen. Die ruimte geeft waar het kan, ingrijpt als het moet. 

VV1 advies

VV1 advies is het bureau van Marcel van Veen.

Zijn drijfveer is om de ruimtelijke ordening begrijpelijker te maken. Hij is ervan overtuigd dat de komst van de Omgevingswet de ruimtelijke ordening in Nederland weer zal gaan waarover het moet gaan namelijk: de leefomgeving!

ALVADI

ALVADI is het bureau van Daniël van Dijk.

Daniël is een zeer ervaren planoloog met 20 jaar ervaring in het opstellen van gemeentelijke bestemmingsplannen. Daarnaast is hij zeer ervaren en gespecialiseerd in de Gemeentelijke implementatie van de Omgevingswet.

Sarah Ros Bestuursadvies

Sarah Ros Bestuursadvies is het bureau van Sarah Ros.

Sarah is een ervaren bestuursadviseur op het snijvlak van wetgeving, beleid en uitvoering in het fysiek domein. Sarah is politiek sensitief, betrokken, enthousiast, vraag-gericht en in staat informatie snel te analyseren en eigen te maken. Strategische opgaven verbindt zij aan juridische en bestuurlijke mogelijkheden en plaatst zij in de context van de huidige veranderende samenleving.

Tygron

Tygron bouwt dynamische 3D omgevingen op basis van de meest recente open data. Hiermee kan iedereen sneller, integraler en efficiënter samenwerken aan ontwikkelingen in het ruimtelijk domein.

Met het Tygron Platform kunnen plannen voor stadsontwikkelingen en ontwerpen van architecten eenvoudig inzichtelijk worden gemaakt. Verschillende scenario’s en hun impact op de leefomgeving kunnen worden afgewogen.

Locus Advies en ontwikkeling

Locus Advies en ontwikkeling is het bureau van Kor van Dijk.

Locus Advies & Ontwikkeling levert maatwerk-advies voor de fysieke leefomgeving. Elke plek is immers uniek. Om uw projecten en doelen te realiseren is Kor altijd op zoek naar ‘ruimte in het recht’. 

De Omgevingswet gaat over samenwerken!

 Wij doen dat zelf ook graag. Met professionals uit ons netwerk. Door creativiteit en ervaring te bundelen zijn we flexibel en snel.

Ons netwerk is breed en loopt uiteen van wetgever tot uitvoeringspraktijk. Zo kunnen we per klus een team op maat samenstellen, waardoor we snel tot resultaat komen bij complexe vraagstukken.

Voorbeelden van de kracht van het Juriplan Netwerk

De provincie Limburg is bezig met het opstellen van een nieuwe omgevingsverordening.

Juriplan Advies coördineert en adviseert het externe projectteam voor het opstellen van deze omgevingsverordening. We werken hiervoor samen met Flo Legal. 

In samenwerking met FLO Legal

VNG faciliteert een 6-daagse leergang ‘het maken van een Omgevingsplan’ .

Juriplan Advies levert mede met Creative Conclusions de docenten om deze leergang inhoud en vorm te geven.

In samenwerking met Creative Conclusions

De provincie Utrecht heeft een ontwerp omgevingsvisie en ontwerp omgevingsverordening opgesteld.

Juriplan Advies is gevraagd te toetsen of de beginselen op de juiste wijze in de ontwerpstukken zijn toegepast. We werken hiervoor samen ir. Sarah Ros. 

In samenwerking met Sarah Ros Bestuursadvies