Juriplan Team

Omgevingsrecht is onze passie!

Maarten Engelberts

Eigenaar | Senior Jurist | Planoloog

Mijn drijfveer is om het omgevingsrecht effectiever en efficienter te maken; met minder onderzoek en inzet het beleidsdoel bereiken en de dienstverlening verbeteren. Ik zoek daarbij graag innovatieve oplossingen op het snijvlak van omgevingsrecht en digitalisering.

Vanuit Juriplan ben ik voornamelijk actief als interim adviseur op het gebied van de (implementatie van de) Omgevingswet. Daarnaast ben ik lid van commissies voor bezwaarschriften in een aantal gemeenten.

Voor Juriplan werkte ik bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties mee aan de stelselherziening omgevingsrecht en als planjurist bij verschillende gemeenten. Mijn ervaring bij gemeenten heb ik ingezet bij mijn werk aan de Omgevingswet. Dat breng ik nu weer terug naar de dagelijkse praktijk bij gemeenten.

 

“Scherp op de inhoud, besluitvaardig in het proces, een vaardige netwerker”

jaar ervaring

Eva Etty

Junior Jurist | Planoloog

Als Jurist adviseer ik over het huidige en toekomstige omgevingsrecht. Met mijn vermogen om buiten hokjes te kunnen denken, resultaatgerichtheid en gestructureerde manier van werken vind ik creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken.

Mijn ambitie is om samenwerkend effectieve resultaten te behalen en maatschappelijke doelen van betekenis te bereiken.

Voor ik bij Juriplan Advies aan de slag ging, was ik bij de Gemeente Tilburg trainee Implementatie Omgevingswet.

 

“Betrouwbaar, doelgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, creatief, praktisch, gestructureerd”

jaar ervaring

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Juriplan zijn wij altijd op zoek naar versterking van ons team.

 Ben jij een starter en ben je op zoek naar een een uitdagende baan in een klein team Of heb je werkervaring als planoloog of jurist en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Bij Juriplan Advies ga je werken aan projecten waarin je bezig bent met innovatie op het brede gebied van het omgevingsrecht. We werken voor veel verschillende klanten aan uiteenlopende vraagstukken.

Je krijgt nij ons veel flexibiliteit: alle ruimte om je werktijden en werkplek naar eigen inzicht in te vullen.

Dus, houd jij ervan om buiten de kaders te denken en daarmee opdrachtgevers nieuwe paden te laten bewandelen? Neem dan contact met ons! Wij gaan graag met je in gesprek over hoe jij ons team kunt versterken!

Laat het ons weten!

1 + 9 =