IBR – Podcast # 2 – Jurisprudentie en actualiteiten

door | 10 jan 2020 | Nieuws | 0 Reacties

In deze tweede aflevering van ‘Instituut voor Bouwrecht – De Podcast‘ behandelen Marieke Kaajan van ENVIR advocaten en Daan Korsse van Van der Feltz advocaten de meest opvallende uitspraken van de Afdeling bestuursrechtspraak in de maand januari 2020. Als gast ontvangen zij Maarten Engelberts die fervent voorstander van de Omgevingswet is.

 

Afgesloten wordt met een beschouwing over de Amsterdamse huisvestingsverordening die recent nogal wat stof heeft doen opwaaien, m.n. voor personen die hun huis of appartement verhuren via sites als AirBNB.

 

Luister hier alle Podcasts van het IBR

Maarten Engelberts

Maarten Engelberts is te gast tijdens deze IBR Podcast.

IBR - De Podcast #2 - Jurisprudentie en actualiteiten omgevingsrecht

januari 2020